Pakiranje i dostava

UVJETI DOSTAVE

PODRUČJE DOSTAVE

Tvrtka Klarinog tate j.d.o.o. , dostavu vrši na cijelo područje Republike Hrvatske. Dostavu naručenih paketa izvršava izabrana dostavna  služba (Hrvatska pošta, GLS, DPD), odnosno treća strana na koju Tvrtka Klarinog tate j.d.o.o. ne može utjecati.

Na otoke koje pokriva dostavna služba, proizvod će biti isporučen prema posebnom rasporedu, a na sve ostale otoke koje ne pokriva naša dostavna služba proizvode šaljemo putem dostavne službe Paket24. Raspoloživost te vremena dostave možete pogledati na sljedećim linkovima naših dostavnih partnera:

https://www.posta.hr/paket24/5286

https://gls-group.com/HR/hr/poslovni-korisnici/proizvodi-usluge

https://www.dpd.com/hr/home/produkti_i_usluge/classic_usluga/hrvatska/raspored_dostave_na_otoke

CIJENA DOSTAVE

Trošak dostave plaća kupac, a u cijenu je uključeno i pakiranje proizvoda.

Trošak dostave, za sve Kupce na www.pametnisatovi.hr, ovisi o odabiru dostavne službe. Cijene dostave su:

HP – 35,00 kn

GLS – 45,00 kn

DPD – 40,00 kn.

Cijena dostave bit će izražena uz cijenu naručenih proizvoda prije završetka procesa narudžbe na stranici „Košarica“ i „Stranica naplate“.

VRIJEME OTPREME I DOSTAVE/ISPORUKE POŠILJKE

Sve narudžbe zaprimljene radnim danom do 11:00 sati obrađujemo isti dan kako bi u većini slučajeva naručen proizvod isti dan bio predan (otpremljen) dostavnoj službi. Narudžbe zaprimljene nakon 11:00 sati (osim petkom) predajemo sljedećeg dana, dok se narudžbe od petka nakon 11:00 sati otpremaju ponedjeljkom. Ponedjeljkom obrađujemo i narudžbe pristigle tijekom subote i nedjelje.

Imajte na umu da navedeno vrijeme otpreme vrijedi u većini slučajeva, ali to ne mora biti pravilo.

Vrijeme otpreme ovisi o raspoloživosti robe. Ukoliko www.pametnisatovi.hr  nije u mogućnosti isporučiti proizvod u roku od 2 radna dana, u tom slučaju obavijestit će Kupca radi dogovora o novom roku otpreme. U tom slučaju, Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.

Odmah dostupni proizvodi obično su dostavljeni u roku od 2 do 5 radnih dana. Navedeno vrijeme dostave postavljeno je od strane dostavne službe, tako da www.pametnisatovi.hr  ne može garantirati da će pošiljka biti dostavljena pravodobno. Nažalost, nismo u mogućnosti utjecati na daljnju brzinu dostave i moguće komplikacije vezane uz samu dostavu, nastale od strane dostavne službe. Vrijeme isporuke za otoke duže je za nekoliko radnih dana.

Proizvodi će biti zapakirani na način da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti.

Tvrtka Klarinog tate j.d.o.o. prije svake otpreme proizvoda provjerava ispravnost naručenog proizvoda.

PRIJEM POŠILJKE

Prilikom preuzimanja pošiljke, Kupac je dužan provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Također, za svaku pošiljku, primatelj ovjerava i potpisuje dostavnu listu po primitku pošiljke. Sukladno odredbama Zakona o obveznim odnosima, ovjerom dostavne liste od strane primatelja smatra se da je pošiljka uručena u neoštećenom stanju.

Obavezujemo se da ćemo Vašu narudžbu pravovremeno isporučiti, ukoliko ste Vaše podatke ispunili u potpunosti točno i istinito.

Facebook komentari naših kupaca
Scroll to Top